Ziengs Schoenen

1

Mooie merkschoenen vind je bij Ziengs

Ziengs heeft online een zeer brede collectie kwalitatieve schoenen. Voornamelijk merkschoenen voor het hele gezien, maar zeker vooral voor vrouwen, voor jou. Je wilt toch de mooiste schoenen hebben? Ziengs heeft schoenen voor elk moment en elke gelegenheid. En een brede keuze aan merken. Denk aan schoenen van bijvoorbeeld Esprit, Gabor, S-Oliver, Ecco, Timberland en Riverwoods. Ook is Ziengs specialist op het gebied van kinderschoene. Ziengs heeft kinderschoenen van de bekende merken zoals het Italiaanse merk Stones & Bones voor kinderen vanaf een jaar oud. Ziengs is ook nog een een maatschappelijk verantwoordelijke online schoenwinkel en levert namelijk een bijdrage aan Edukans. Elk jaar stuurt Ziengs zo’n 100.000 naar kinderen in ontwikkelingslanden zodat zij de schoendozen kunnen versieren en kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld hun schoolspullen of speelgoed. Des te meer reden om hier naar toe te gaan om daar je schoenen te kopen.
 

 

Enkellaarzen

Enkellaarsjes zijn perfect voor elk seizoen. Ze zijn warm genoeg voor in de winter, zijn bestand tegen herfst regen maar staan ook leuk onder zomerse jurkjes of lente outfits. Kijk snel bij Ziengs voor een paar die het hele jaar mee gaan. 
 

 

Sleehakken
Bij Ziengs kun je veel verschillende soorten sleehakken vinden.  Anders dan hakken, lopen deze vaak een stuk lekkerder en zijn ze natuurlijk ideaal voor in de zomer!

 

Veterbooties
Alle veterbooties bij Ziengs zijn tijdloos en gaan nooit echt uit de mode. Ben jij op zoek naar een paar die jouw past? Kijk snel bij Ziengs want ze hebben deze in alle soorten en maten! 

Share.

1 reactie

  1. Beste schoenensite die er bestaat op dit moment! Ik bestel alleen nog maar bij Ziengs!!!

Leave A Reply