YOOX

0

Ontdek de nieuwste designers bij YOOX

YOOX, opgericht in 2000, is ’s werelds toonaangevende online lifestyle winkel voor mode, design en kunst. Dankzij jarenlange directe relaties met ontwerpers, fabrikanten en officiële retailers wereldwijd, biedt YOOX een uitgebreid assortiment moeilijk te vinden kleding en accessoires voor mannen en vrouwen van ’s werelds meest prestigieuze ontwerpers, een unieke selectie van home design-objecten, naast exclusieve samenwerkingen met internationaal gerenommeerde kunstenaars, sociaal en ecologisch verantwoorde merken en kinderkleding.

Winkelen op YOOX draait om ontdekking – een eclectische en speelse reis voorbij de strenge seizoensregels van de mode – die mannen en vrouwen in staat stelt om hun individualiteit uit te drukken door tijdloze en creatieve stijl.

Nieuwste aanwinsten

Ga snel naar YOOX voor de allermooiste pareltjes gemaakt door de beste designers. Van dries Noten tot Gucci, Acne Studios, Isabel Marant, Miu Miu, Prada en nog veel meer.

YOOX Schoenen

De allermooiste schoenen vindt jij bij YOOx. Ze hebben alle grote namen en de meest bijzondere paren. Treat yo self en neem snel een kijkje wat YOOX jou allemaal te bieden heeft. 

YOOX Accessoires 

De designer van YOOX gaan een heel leven mee. Er zijn veel verschillende merken. Zowel oude bekende als nieuw opkomende merken. Kijk snel op de website naar de mooiste exemplaren. 

Share.

Comments are closed.