YES tegen tussenjassen!

0

Ondanks dat het al een tijdje echt officieel lente is, is het nu buiten ook echt voelbaar! Je hoort de vogeltjes, je ruikt de bloemetjes en je voelt de kriebels in je buik bij die eerste zonnestralen. Hoe het aller eerste drankje op een terras altijd het lekkerst is, en hoe fijn het is dat het weer wat langer licht is. Maar het aller aller leukste is natuurlijk die dikke winterjas thuis kunnen laten! Het is namelijk tijd voor een nieuwe tussenjas! Tuurlijk moeten we af en toe wel laagjes aan, maar zodra jij deze kleurige exemplaren hebt gespot bij ons, wil je niet anders! 

Pastelkleuren

Zoals bijna wel elke lente zien verwelkomen wij maar al te graag de pastelkleuren weer terug. En zo ook in een jas, dit zorgt ervoor dat elke outfit wel wat kleur krijgt. En het is juist leuk om pastelkleuren met elkaar te combineren of met een print. Die grauwe winter is nu wel voorbij en dat mag, als het aan ons ligt, iedereen weten! Al deze leuke lila, zachtroze, en pistache groen tinten vindt jij bij Asos. Klik dus snel hieronder om jouw perfecte jas te scoren.

De trench met een twist

De trenchcoat is altijd zo’n klassieker geweest, dat we hem nu nog steeds als een vertrouwde vriend zien waar je altijd op kunt bouwen. We zien hem deze lente enkel steeds vaker met een twist. Hij kan korter, re-done zijn, of zonder de taille die we normaal altijd gewend zijn. Stradivarius biedt veel verschillende varianten op de trench, dus neem snel een kijkje en klik hieronder!

Share.

Comments are closed.