Winter Trends Voor Mannen

0

Ook de winter trends voor mannen houdt Kledingetalage bij speciaal voor jou. Het komende seizoen bestaat uit veel basics die je waarschijnlijk al in de kast hebt hangen of voor een leuk prijsje ergens kan scoren. De winter trends zijn goed te combineren met de kledingstukken die jou speciaal maken.

Trenchcoats

De eeuwenoude trenchcoats zijn ook deze winter niet weg te denken. Ze blijven trendy en zijn ook makkelijk te combineren met verschillende looks. Een simpele zwarte trenchcoat kan met allerlei kleuren natuurlijk, maar denk eens out of the box en ga op zoek naar bijvoorbeeld rood of blauw. Nog steeds goed te combineren met andere kleuren en net iets unieker dan simpel zwart. Let goed op de lengte van de trenchcoat. Een hele lange kan je optisch kortere benen geven en een kortere geeft je dus optisch langere benen. Een paar toffe boots eronder en een slim fit jeans en je kan weer goed voor de dag komen.

winter trends

Flannels

Ze blijven terugkomen en ze zitten ook zo heerlijk, de ouderwetse flannels, ook wel bekend als het houthakkersoverhemd. Een simpel ruitje op een zachte stof met vaak een rode kleur. Het heeft lijkt een beetje edgy en is casual tegelijk. Doordat ze tegenwoordig in zoveel kleuren te verkrijgen zijn kan je ze makkelijk matchen. Ook zijn flannels tegenwoordig ook te koop in verschillende uitvoeringen. Gevoerden flannels en zelfs bodywarmers of als jas.

mannen trends

Layering

Voor degenen die geen keuze kunnen maken en misschien ook wel koukleumen zijn bestaat layering. Het betekent letterlijk met lagen werken. Door verschillende kledingstukken over elkaar te dragen met verschillende kragen en lengtes ontstaat er een speelse look die je ook nog eens warm houdt. Met verschillende texturen en kleuren kan je lengte en vorm creëren, zelfs als je wat kleiner of voller bent.

mannen trends

Denim

Denim hoeft niet alleen meer om je benen te zitten. Het kan ook als een leuk spijkerjasje met een warme voering zodat je hem ook tijdens koud weer kan dragen. Naast een spijkerjasje is ook een denim overhemd een musthave komende winter. Je kan hem dicht dragen maar ook lekker los met een leuk shirt eronder.

winter trends mannen

Longfit

In de R&B en Pop industrie wordt het al langer gedragen, long fit t-shirt. Een shirt dat meestal tot over de heupen valt. Het staat erg casual en is een beetje streetstyle. Het is leuk te combineren met een flannel of denim overhemd om het geheel af te maken omdat een longfit shirt opzich erg kaal staat. Combineer het met lagen en je look is compleet.

winter trends

Share.

Comments are closed.