Trendy Winter Kleuren

0

De winter staat alweer voor de deur en het is koud buiten dus laat die deur niet te lang open staan. De winter kleuren zijn dit jaar goed te matchen met je basics en met de kleuren die je waarschijnlijk al in de kast hebt hangen. Alle kleuren deze winter zijn goed te combineren met zwart of donkere bruin tinten. Gebruik deze kleuren als accent of juist als je basis en laat de ware fashionista in je naar boven komen.

burgundy

Burgundy

Een warme diepe rood tint met bruine en paarse ondertonen, dat is burgundy. Deze kleur was al erg populair in de jaren 90 en is nu weer helemaal terug. Makkelijk te combineren met zwart, beige, donkerbruin en ook met de echte Hollandse spijkerbroek. Koop eens een burgundy tas of een leuke top die je onder een oversized vest draagt. Je kan burgundy heel casual dragen, maar zeker ook formeel op kantoor.

olive green

Olive Green

Je hebt deze kleur vast al overal gezien, olive green. Weer echt een kleur die zijn hoogtepunt had in de jaren 90. Goed te combineren met bijvoorbeeld donkergrijs, staalblauw en koele bruintinten. Olive green zie je nu vooral terug in jassen, maar pak het ook eens anders aan met bijvoorbeeld een skinny jeans of accessoire.

oker

Oker geel

De kleur van het moment is ongetwijfeld oker geel. Je kan er echt niet meer om heen. De één vergelijkt het met babypoep en de ander vindt het echt geweldig, maar je ziet het werkelijk overal. Vooral sjaals en jassen zijn spontaan in deze kleur te vinden. Oker geel is goed te combineren met navy blauw, groentinten en diepe paars tinten.

Aubergine

Aubergine

Aubergine, een kleur die erg veel op burgundy lijkt maar echt meer naar paars neigt. Een mooie warme en diepe kleur die met allerlei kleuren te combineren is. Van blauw tinten tot oranje en bruintinten. Het kleedt vaak ook nog mooi af en kan ook bij veel verschillende huidkleuren.

teal

Teal

Een kleur die eigenlijk zowel ‘s-winters als ‘s-zomers kan is teal. Een diepere turquoise tint die ergens tussen blauw en groen in hangt. Niet te fel, maar ook niet te grauw. Het geeft kleur aan je kledingkast en aan je look. Goed te combineren met zwart, groen, blauw en geel tinten.

Zelfs in de winter kan je dus uitpakken met kleur. Combineer het met leuke basics en neutrale kleuren of ga all out en combineer ze.

Share.

Comments are closed.