We kunnen weer lentejurkjes aan!

0

We hebben niet veel tijd gehad om ons te kunnen voorbereiden voor dit stralende (niet lente) maar echt zomer zonnetje! Maar daar klagen wij natuurlijk niet over. Natuurlijk hadden we het één en het ander al op het oog. Al helemaal als je net als ons niet kon wachten op deze prachtige extra-lange dagen. Toch doet April wat tie wil en zien wij hieronder hoe luchtige maxi jurkjes en kortere items worden gedragen. Het kan namelijk weer, de jurkjes en rokjes! Het beste is toch om ervoor te zorgen dat je laagjes draagt. Zoals een leuk geruite colbert over een bloemetjes jurk of zoals we hieronder zien een lila vestje die net een tintje lichter is dan het lila jurkje. Deze kleur zien we overigens vaak en je kunt verder ook gemakkelijk lekkere sneakers onder je jurkje aan. Dat maakt het juist wat stoerder allemaal. Zo zit je in ieder geval safe voor elke weeromslag.

We zien deze lente veel verschillende soorten prints en stoffen voorbij komen en gelukkig hebben wij weer de beste scores voor jou op een rijtje gezet! Doe hieronder alvast wat inspiratie op en shop eentje die perfect bij jou past, want we mogen weer!!

Bloemenjurkjes

Zoals elke lente zien we natuurlijk de bloemenprint wel terug. Het verschil kun je maken door voor een donkere jungle-achtige print, een lichte of een hele donkere bloemenprint te kiezen. Gelukkig kun je ook voor verschillende lengtes kiezen. Voor een echte zomerse dag kun je natuurlijk voor spaghettibandjes, een korte of zelfs lange mouw. Het mooiste is wel als het allemaal in balans blijft. Dus een lange jurk met bandjes en een korte met lange mouwen zoals we hier op de foto’s kunnen zien. Klik snel hieronder om op de website te kijken!

Comfortabele knoopjes jurken

Deze jurkjes doen ons een beetje denken aan de jaren vijftig. Ze zijn ultiem voor de zomer en lijken toch een beetje gekleed. De knoopjes zorgen ervoor dat de jurk toch nonchalant blijft. Urban Outfitters hebben de aller leukste soorten. Crème wit zien we vooral veel maar andere pastel kleuren of printen zijn ook ontzettend goed. Vooral de linnen versie is populair maar je kunt ook voor een stevige denim versie kiezen die weer wat beter bij de lente dan bij de zomer past. Klik hieronder om ze allemaal te bewonderen!

Share.

Comments are closed.