Vijf Tips Van Drag Queens Voor De Moderne Vrouw

0

Sinds 2009 is Rupaul’s Drag Race een goedbekeken en grote reality show in de Verenigde Staten. OutTV heeft het naar Nederland gehaald en steeds meer sterren uit de show komen naar Nederland voor eigen shows en tours. Drag queens waren nog nooit zo bekend en geliefd en zeker nog nooit onder het gewone publiek. Vandaag delen we vijf tips van drag queens voor de moderne vrouw. Natuurlijk kan je sommige tips met een klein korreltje zout nemen.

Kim Chi – Monochromatic

Kim Chi

De Koreaanse Kim Chi uit seizoen 8 van Rupaul’s Drag Race is bekend om haar conceptuele looks. Ze was al bekend door haar Instagram account voordat ze runner-up werd in haar seizoen. Haar grootse en visueel prikkelende looks zijn gegarandeerd jaw droppers. Ondanks haar kleurrijke looks houdt ze ook van meer ingetogen en ‘monochromatic’ looks. Monochromatic betekent als het ware dat je looks creërt met dezelfde kleurtoon. Kleuren met dezelfde ondertoon werken vaak goed samen en zorgen voor een goede balans.

Sasha Velour – Take something ugly and make it beautiful

Sasha Velour

De winnaar van seizoen 9 Sasha Velour is met haar kale hoofd en doorlopende wenkbrauw een opvallende verschijning. De Brooklyn Queen scheerde haar hoofd kaal toen haar moeder met kanker werd gediagnostiseerd. Ze heeft een negatief iets gepakt en dit veranderd in haar signature look. De doorlopende wenkbrauw is hier ook een voorbeeld van. Mensen vinden een ‘monobrow’ gauw lelijk of onverzorgd. Sasha heeft dit met beide handen opgepakt en veranderd in een statement. Maak van iets wat je niet zo mooi vindt, je selling point.

Alaska 5000 – The Smokey Eye

Alaska 5000

Alaska uit seizoen 5 en All Stars 2 van Rupaul’s Drag Race is een grote naam in de business en waarschijnlijk één van de meest geboekte drag queens ter wereld. Alaska heeft een echte signature look en deze bestaat vooral uit een smokey eye met een nude lipstick. Een smokey eye kan super mooi zijn maar ook best wel heftig, zeker op een gewone dag. Om je look meer in balans te brengen combineer je dit met een nude lipstick zodat je de hele look wat meer uit balanceert en minder intens maakt.

Katya Zamolodchikova – De perfecte rode lipstick

Katya Zamolodchikova

Een echte fan favourite, dat is Katya Zamolodchikova uit seizoen 7 en All Stars 2. Met haar Russische typetje, droge humor en flexibiliteit is ze een echte triple thread. Haar signature look bestaat uit lang blond haar en vaak een rode lipstick. Nou is geen één rode lipstick hetzelfde. Een blauwe ondertoon in je rode lipstick maakt namelijk een heel andere indruk dan een meer oranje ondertoon. Een blauwe ondertoon in een orde lipstick zorgt ervoor dat je tanden witter lijken en kunnen je gezicht een gezonde flush geven. Een meer oranje ondertoon is vooral mooi in de zomer wanneer je huid meer een kleurtje heeft gekregen.

Trixie Mattel – Brand Yourself

Trixie Mattel

Met een country album en een hele specifieke look weet Trixie Mattel wel hoe ze zichzelf moet branden. Met een naam als Mattel kan je natuurlijk ook niet anders dan er uit zien als een levensgrote pop. Een look die niet in woorden is te vangen en dat kan jij ook. Wees geen grijze dakduif en leer jezelf te branden. Jij bent bovendien je beste selling point.

Share.

Comments are closed.