Ulla Popken Damesmode

1

Bij Ulla Popken vindt iedere vrouw de mode die bij haar past. Mode maakt het iedere vrouw mogelijk, onafhankelijk van haar confectiemaat, met plezier haar eigen stijl uit te zoeken. Onder het motto “Mode, die bij mij past” presenteert ze maandelijks wisselende collecties. Ulla Popken heeft mode voor volslanke vrouwen die wel leuk staat. Ulla Popken heeft jonge mode in grote maten vanaf maat 42 tot en met 60 en heeft werkelijk voor elk wat wils en heeft dan ook leuke, heerlijk zittende kleding die helemaal voldoet aan de verwachtingen en wensen van vrouwen die wat zwaarder zijn. Ulla Popken heeft lekkere ruime kleding. Dikke mensen hebben moeite om geschikte kleren te vinden. Ulla Popken heeft zich gespecialiseerd in mode voor mollige vrouwen en houdt rekening met de fysieke problemen van dikke vrouwen en maakt mode waardoor het overgewicht minder opvalt. De kleding valt daarom meestal ruim, is lekker lang, accentueert op subtiele wijze de delen van het lichaam die gezien mogen worden zoals bijvoorbeeld het decolleté. De mode zit niet strak, valt mooi en de materialen zijn van goede kwaliteit. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen voor mensen met grote maten. Het zit daarom ook echt lekker. Ulla Popken verkoopt kleding van XL tot XXXXL.

Pullovers & Cardigans


Ulla Popken heeft een uitgebreid aanbod aan pullovers en cardigans in grote maten. Tijdloze klassiekers maar ook de nieuwste trends zijn beschikbaar. Met een maatje kan je er best elegant en zelfverzekerd uitzien!

Jassen & Mantels


Bij Ulla Popken ben je aan het juiste adres voor mooie jassen en mantels, in grote maten. Ulla Popken heeft verschillende modellen jassen in diverse stoffen van hoge kwaliteit, kleuren en design. Voor alle leeftijden!

Rokken & Jurken


Rokken voor dames die zelfbewust in het leven staan. Daar heeft Ulla Popken verschillende rokken en jurken voor. Je straalt het uit! Ook al heb je een maatje meer, hier vind je mooie rokken en jurken.

Share.

1 reactie

  1. Voor een maatje meer is het altijd lastig om leuke kleding te vinden. Bij Ulla Popken hebben ze mijn ideale maat en ik vind vaak mode die mij goed staat,

Leave A Reply