Triumph

0

Het motto van Triumph is een echt vrouwenpower statement! Namelijk: Together we Triumph. Gemaakt door en voor vrouwen. Met hun nieuwe campagne willen zij niet alleen laten zien dat vrouwen elkaar meer zouden moeten steunen, maar ook hoe Triumph vrouwen steunt. Door natuurlijk alledaagse steun aan te bieden die in de vorm komt van ondersteunende beha’s, shapewear, en sport beha’s. Je vind er alles op gebied van ondersteuning voor de vrouw. Er zijn categorieën te vinden zoals grote maten beha’s, minimizers, maximizers, shapewear die zich op voor verschillende area’s van het lichaam focussen, homewear en pyjama’s, badpakken en bikini’s en nog veel meer! Door het meer dan uitgebreide assortiment is hier voor elke vrouw wel een perfect setje te vinden! Klik snel hieronder of kijk naar onze drie uitgelichte categorieën die wij hieronder verder uitleggen!

Ondersteunende beha’s

Gelukkig vind je bij Triumph hele fijne beha’s in allerlei maten die exact de support bieden waar jij het nodig hebt. Er is een gehele speciale lijn die beha’s aanbiedt met cup E en daarboven. Je kunt op de website meer informatie vinden over welke maat exact bij jou past! 

Shapewear

Omdat veel shapewear zich voornamelijk richt of billen, buik, of heupen kun je altijd wel iets bij Triumph vinden wat bij jouw stijl past. Er zijn veel verschillende pasvormen, kleuren en materialen. Neem snel een kijkje op de website en klik hieronder!

Corrigerend ondergoed

Om speciaal de billen te liften en de buik strak te houden is er corrigerend ondergoed die ervoor zorgt dat de kleding wat naadlozer valt. Zo kan de taille worden benadrukt en het kan ook de billen meer accentueren. Klik op de onderstaande knop om eenvoudig deze producten online te bestellen!

Share.

Comments are closed.