Trendupdate! Omdat wij nu al zin hebben in de lente

0

Wij klagen niet over het feit dat er elke dag wel weer iets nieuws in mode te ontdekken is. Daarom hebben wij weer een wekelijkse trendupdate voor jou gemaakt. Aan de hand van verschillende streetstyles, doen wij inspiratie op aan nieuwe toevoegingen aan onze kledingkast. Wij hebben voor jouw uitgezocht wat we nu veel online en op straat zien en vergelijkbare budget producten voor jou verzameld. Zo weet jij gelijk waar je de nieuwe items kunt scoren!

Same Same

 

Colourblocking is niet alleen hip maar een pak in compleet dezelfde kleur is ook heel fijn. Je hoeft niet alleen minder lang na te denken over wat je s’ochtends aan doet, maar het staat ook nog eens heel stylish. Kijk snel voor verschillende soorten jumpsuits in deze mooie kleur, maar ook andere op de webshop van Asos!

Blue monday

Wij zijn absoluut verliefd op deze look! Zo zien we niet alleen dat vaak de top en broek in dezelfde kleur wordt gedragen maar ook dat het net wat tinten afwijkt, zoals wij hierboven zien. Wij zijn ook fan van de verschillende materialen waarmee wordt gewerkt. Zo zien we een zijde broek en een leren jasje. Een look-a-like outfit vindt jij bij Stradivarius dus klik snel hieronder als jij deze items wilt scoren!

Hot Pink

Deze kleur is nog opvallender wanneer je de rest van je outfit neutraal houdt. Zo zien we hier dat de rest van de outfit compleet zwart is waardoor het jasje er echt uit popt. Het materiaal vinyl wat voor het lak leren effect geeft, zien we ook veel terug. Vooral in een kekke kleurtje maak jij echt een statement. 

Denim on Denim

 

Denim on denim kan gewoon! Een pak is al helemaal handig. Het allermooiste is ook als jij voor een apart jasje en broek gaat dat dan de spijkerstof exact dezelfde kleur is. Of je kiest juist voor twee verschillende kleuren denim. Alles mag. Deze pakken vind jij in ieder geval bij Boohoo.com 

Geruite blazers

 

Naast de prachtig geruite pakken die wij veel voorbij zien komen is enkel de blazer ook erg mooi. Hij wordt hier weer gedragen op een verder all-green oufit. Bij stradivarius heb je veel verschillende soorten grijze geruite print plazers, het is ook leuk als jij hem ene beetje oversizes koopt. Kijk snel naar alle exemplaren die Stradivarius te bieden heeft. 

Share.

Comments are closed.