TasjeinTas

0

TasjeinTas

Op zoek naar een oplossing om de wanorde in onze handtas aan te pakken, kwamen wij het product Bag in Bag oftewel, TasjeinTas tegen. Gefascineerd door het simpele maar zo doeltreffende idee, hebben wij in samenwerking met een klein naaiatelier een eigen lijn opgezet. Eind 2009 zijn wij gestart met de verkoop van onze tasorganizer onder de naam “Tasje in tas”. Al snel bleek de behoefte aan een opgeruimde handtas groot te zijn en hebben wij op verzoek van onze klanten ons assortiment uitgebreid met meerdere kleuren, maten en designs. Wij hebben nu voor vrijwel ieder formaat tas een passende bag in bag. Een tweede voordeel van een Tas in tas is dat je nu super snel wisselt van handtas zonder dat je iets vergeet! En ja, omdat wij zelf natuurlijk ook houden van mooie tassen, kun je daar sinds kort ook bij ons voor terecht. Want zeg nou zelf: We love handbags! Welke vrouw kent dat niet! Je mobiel gaat af en je kunt hem net niet op tijd vinden tussen alle andere spullen… make-up, deo, portemonnee, pennen, bonnetjes, zakdoekjes, handcreme en nagelvijl. Nu kun je alles in je handtas netjes organisereren en ook nog eens in een handomdraai wisselen van tas zonder iets te vergeten. Kies uit de maten Small, Medium, Large en X-Large Bag in Bag van het eigen merk Tasje in tas. De meest verkochte maat? Dat is overduidelijk de maat Large!

Small
Voor de écht kleine handtas hebben wij speciaal de maat Small laten maken. Dit voor de vrouwen die slechts enkele spulletjes in de tas hebben (portemonnee, mobiel en wat lossen spullen).

Medium
Twijfel je welke maat je nodig hebt? Na de maat Large is de Medium de meest verkochte maat. Prima om mee te starten! Je hebt voldoende ruimte voor de middelmaat handtas met voldoende plek om al je spulletjes handig onder handbereik te hebben.

 

Large
De meest gekozen maat is de Large! Je hebt namelijk altijd meer spullen in je tas zitten dan je denkt. Met deze maat Tasintas kun je voorlopig vooruit en heb je altijd voldoende plek om al je spulletjes handig onder handbereik te hebben.

Share.

Leave A Reply