Supertrash

0

Feel strong and fearless in SuperTrash.

 
Supertrash representeerd de sterke onafhankelijke vrouw. Zo kun jij in al jouw zelfvertrouwen laten zien wie jij bent. De kleding helpt jou om iets uit te stralen wie jij bent. Of het nu voor werk is, een speciale gelegenheid of een elke dag outfit. 
 

SuperTrash is een echt it-girl merk voor onafhankelijke vrouwen met een aangeboren gevoel voor stijl. Het merk staat voor het streven naar een succesvol leven, verfijnd zijn en niet bang zijn om te laten zien wie je bent. Een SuperTrash vrouw heeft een uitgesproken persoonlijkheid met een moeiteloze sexy stijl. Het merk werd in 2004 opgericht door Olcay Gulsen en is sindsdien een enorm succes. Olcay staat niet alleen bekend om haar onberispelijke gevoel voor stijl, maar zeker ook om haar gedreven persoonlijkheid. Ze is altijd op zoek naar the next big thing. Zo heeft ze er in korte tijd voor gezorgd dat SuperTrash een krachtige speler is geworden in de internationale fashionwereld. Haar kledingstukken worden gedragen door de grootste sterren, zoals Lady Gaga en Kim Kardashian. Olcay was vanwege haar fashion expertise ook al te zien in verschillende tv- programma’s, waaronder Project Catwalk. 

Nieuw Supertrash

Bij Supertrash kun jij kijken bij de aller nieuwste artiklen die vers zijn binnnegekomen. Zo ben jij er zeker van dat jij compleet on trend bent. Zo kun je ook meteen zien hoe de trend gedragen worden en er inspiratie aan op doen. Want hoe droeg je nu precies zo’n latex knal rode rokje. Voor deze en andere mooie kledingstukken klik snel hier onder op de paarse knop!

Jurkjes Supertrash

Supertrash heeft hele mooie en casual jurkjes voor welke gelegenheid dan ook. Of het nu zwierige zomerjurkjes zijn of sporty casual voor elke dag. Verder zijn er natuurlijk ook chique cocktailjurkjes te vinden. Kijk voor ze allemaal bij Supertrash. 

Schoenen Supertrash

Naast de allermooiste truien, broeken, jurkjes en alle andere kledingstukken en accessoires, heeft Supertrash ook ontzettend mooie schoenen. Van booties tot pumps en van zomerse sandaaltjes tot sporty gympies. Neem dus snel een kijkje bij Supertrash’s complete collectie aan schoenen! Klik op de paarse knop hieronder!

Share.

Comments are closed.