Stradivarius

0

Stradivarius is een van mijn persoonlijke favoriete merken. Stradivarius is Spaans en sinds kort ook in Nederland te vinden én online! Stradivarius kijkt heel goed naar de laatste trends en baseert collecties uit met deze als thema. Zij onderscheiden zich in de dagelijkse modemarkt door naar eigen zeggen haar eigen melodie te volgen (vandaar ook het solsleutel als logo). Ondanks dat het modeketen compleet vanuit Spanje bestuurd wordt hebben zij modespecialisten vanuit de hele wereld in dienst die helpen nieuwe creaties neer te zetten. Online kun je natuurlijk per categorie winkelen maar de Fashion Edits zijn ook zeker mooi om te bekijken en om inspiratie uit op te doen! Verder kun je er lifestyle, beauty, accessoires, schoenen en natuurlijk kleding vinden. Neem gauw een kijkje op de website maar eerst helpen wij jou alles van Stradivarius op een rijtje te zetten!

Looking for some new stuff? 

Stradivarius laat met behulp van de leukste combi’s ook gelijk zien hoe je al hun kleding en accessoires het beste bij elkaar kunt matchen! De trends zoals het heuptasje, joggingsbroeken, grove ribtruien en cateye zonnebrillen zien we heel veel terug en dus ook bij Stradivarius, maar dan wel voor de allerleukste prijs en net een beetje anders. Voor deze leukste items en nog veel meer ga je naar de allernieuwste kledingstukken van Stradivarius die bijna dagelijks worden upgedate! klik snel hieronder om de laatste trends te zien!

Lookbook van Stradivarius

Doordat Stradivarius om de zoveel tijd een Lookbook online plaatst kun jij niet enkel per product winkelen maar ook volgens de laatste thema’s in trends. Doordat alles al gelijk gestyled is krijg jij zo een goed idee van de mogelijke combinaties. Om de zoveel tijd kun jij inspiratie op doen uit het Lookbook van Stradivirius wat vaak zich richt op feestdagen of hele grote nieuwe trends! Erg handig dus en mooi om naar te kijken. Zo daagt Stradivarius jou deze winter uit om meer kleur te dragen. Vaak zijn we geneigd om in de winter als een grijze muis lekker warm het seizoen door te gaan. Maar Stradivarius laat ons zien dat dat nergens voor nodig is. Kijk snel naar alle andere Lookbooks! 

Accessoires van stradivarius

Naast alle opvallende kleding en schoenen kun je ook veel statement oorbellen, armbanden, hairpieces en ringen vinden. Deze maken allemaal net nog wat meer je outfit af. Of het nu gaat om simpel en subtiel of gekke stoffen en kleuren, voor elke gelegenheid vind jij een accessoire van stradivarius die jouw compleet maakt! Klik snel hieronder om alles te zien en vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij alle tassen en schoenen!

Share.

Comments are closed.