Sportus

0

Sportus sportswear

De tijden en smaken zijn veranderd. Modemerken brengen sportieve collecties uit en sportmerken maken modecollecties, de grenzen vervagen. Voor sportmerken geldt dat hun geschiedenis een stuk interessanter is geworden en hun authenticiteit hen tot statussymbool verheft. Waarom? Omdat mensen daar graag deel van uit maken. Het assortiment van Sportus.nl is daarom aangepast aan de wensen van deze tijd. Sport heeft dus zijn weg in de (sport) mode gevonden. Het assortiment van Sportus.nl haakt in op deze trend. In de huidige Sportus.nl webwinkel zijn diverse fashion items te vinden uit de collecties van befaamde sportmerken of collecties van fashionmerken met een knipoog naar sport. De slogan “Where Sport Meets Fashion” dekt de gehele lading van de filosofie en het aanbod.

Puma schoenen
Legendarische suede Puma sneakers. Hiermee doe je de oude tijden helemaal herleven. Erg vintage en super stoere Puma sneaker. Meesterlijk Puma suede model, helemaal terug op de sneaker markt. De Puma Suede Classic is een classic onder de sneaker liefhebbers. De Suede Classic van Puma staat zeker in de top 3 uit sneaker Hall of Fame.

Puma trainingsjacks
Ultimate hooded trainingsjack van het merk Puma. Mooi grijs jack met ritssluiting en capuchon. De linkerkant van het jack is voorzien van een zilveren reflecterende Puma logo. Lekkere slim-fit pasvorm en een tof design. Het Evostripe jack van Puma is gemaakt van functionele en ademende materialen.

Boxers
Mooie boxershorts in alle kleuren voor een te gekke prijs. Super aanbieding! Alle merk boxer van super kwaliteit voor een scherpe prijs. Deze original boxershorts hebben een uitstekende pasvorm en kwaliteit!

Share.

Leave A Reply