Smitmode

0
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Smitmode herenmode

Smit mode is met haar tijd meegegaan door te specialiseren in heren- en damesconfectie en door schaalvergroting te bereiken met meerdere filialen. Er zijn op dit moment negen dameszaken en negen herenzaken. Het is tot een modeketen geworden van totaal 18 modewinkels in de Drechtsteden-regio, Barendrecht, Ridderkerk en Hellevoetsluis, Krimpen a/d IJssel, Nootdorp en een online winkel, met een grote naamsbekendheid en een uitstekende reputatie.
Ons hoofdkantoor kreeg op 14 oktober 1981 een nieuw onderkomen in H.I Ambacht vanuit dit kantoor wordt de administratie, logistiek en webshop geregeld.

Nu doen 150 modeadviseurs in achttien prachtige winkels jaar in jaar uit hun uiterste best om meer dan 100 duizend klanten aangenaam te verrassen.

Ga nu naar de webshop van Smitmode[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Snelle links naar favorieten Smitmode:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” image=”930″ img_link_large=”” alignment=”center” link=”https://www.smitmode.nl/mode/?tt=6389_12_235368_https%3Awww.smitmode.nlherencolberts&r=%2F”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Colberts
Colberts verkrijgbaar in alle soorten en maten. De colbert hebben een regular fit pasvorm, haak revers, een sluiting bestaande uit twee camel kleurige knopen en kissing buttons bij de manchet. Verder heeft het model drie binnenzakken, twee gepaspelleerde klepzakken, een paspelzak en een gepaspelleerde borstzak. De achterkant heeft twee splits.
Ga naar Colberts van Smitmode[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” image=”931″ img_link_large=”” alignment=”center” link=”https://www.smitmode.nl/mode/?tt=6389_12_235368_https%3Awww.smitmode.nlherenkostuums&r=%2F”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Kostuums
Tweedelige kostuum’s van het merk 7Square verkrijgbaar in het grijs met een subtiel ruit dessin. Met bijpassende broek en persplooien op de pijpen, twee steekzakken en twee gepaspelleerde achterzakken met zwarte knopen.
Ga naar Kostuum’s van Smitmode[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image style=”vc_box_outline” border_color=”grey” img_link_target=”_blank” image=”932″ img_link_large=”” link=”https://www.smitmode.nl/mode/?tt=6389_12_235368_https%3Awww.smitmode.nlherenschoenen&r=%2F”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Schoenen
Nette herenschoenen met hoge kwaliteit verkrijgbaar voor een ieder. De modellen hebben een bewerkte leer kwaliteit met contrasterende veters en zijn mooi te combineren met een van de riemen van Smitmode.
Ga naar Schoenen van Smitmode[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Informatie over Smitmode:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Smitmode | Smitmode Heren | Smitmode Schoenen | Smitmode Kostuum | Smitmode colbert

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Share.

Leave A Reply