Scotch and Soda

0

Scotch & Soda is geïnspireerd door de wereld en samengesteld door Amsterdam. Een team van gepassioneerde ontdekkers en verzamelaars, die de hele wereld afzoeken naar dat schilderij, gedicht, vintage stuk, ruïne of artefact dat hen oneindige nieuwsgierigheid opwekt. Schatten ontmaskerd op wereldse zwervers worden gegoten in collecties en kenmerkende looks die tijdperken, klassiekers, inspiratie plaatsen, onverwachte stoffen en patronen in elkaar grijpen. Collecties voor mannen, vrouwen en kinderen komen allemaal tot leven in onze designstudio aan het Kanaal in een voormalige kerk in het hart van Amsterdam. Scotch & Soda heeft meer dan 160 winkels en is te vinden op meer dan 8000 deuren, waaronder de beste internationale warenhuizen en onafhankelijke bedrijven, en in de webwinkel online.

Nieuwe trends

Scotch and Soda maakt naast trendy kleren die dichtbij de nieuwste trends staan, ook fijne moodboards. Je ziet daardoor een waar stijltje met de outfits die worden gecreëerd. Zo kun je meteen ook wat inspiratie opdoen!

 

Seizoenskleding

Elk seizoen weer kun je op Scotch and Soda bouwen. De stijl is heel typisch, flamboyant en altijd van hele goede kwaliteit. Je vindt veel verschillende patronen, printjes, stoffen en materialen. Vaak komen veel aardetinten terug in de kleding. Neem zelf snel een kijkje en klik hieronder op de paarse knop om de gehele collectie te ontdekken!

Kinderkleding

Scotch and Soda heeft de aller coolste en meest originele kinderkleding. Het aller fijnste is dat de kleding van ontzettend goede kwaliteit is dus deze mooie stukken kunnen zeker wel tegen menig slag of stoot. Klik snel hieronder om de leukste bloesjes, broeken, jasjes, accessoires en nog veel meer te ontdekken!

Share.

Comments are closed.