Protest Sportswear

0

Protest

Protest wil de wereld eraan herinneren dat boarden draait om plezier. Mensen te helpen ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen. Een nieuwe kijk voor alle boarders. Voor de beginners die nog niet precies weten wat ze te wachten staat. Boarders er aan herinneren waarom ze ooit begonnen zijn: to have fun! En om alle niet-boarders te inspireren met hun overtuiging: ‘Iedereen kan plezier hebben op de piste én in het water’. De kleding van Protest Sportwear is ontworpen voor de core-boarders, maar tevens ook voor de boarder die plezier wil hebben en er goed uit wil zien. Het doel is kleding te maken die toegankelijk is voor alle boarders.

 

Snowboots
Protest snowboots zijn gevoerd met warm en zacht synthetisch bont. De zool is gemaakt van waterdicht rubber voor maximale grip in natte en gladde omstandigheden. De laarzen zijn verkrijgbaar in een stoere, zwarte kleur en zijn voorzien van veters en een lus aan de achterkant. Met de Protest snowboots hoef je niet bang te zijn voor natte en koude voeten!

Blazers & Jasjes voor Dames
De trendy, stijlvolle en goed gevulde Protest jassen zien er geweldig uit en zijn perfect voor outdooractiviteiten. De jassen hebben een isolerende vulling voor optimale bescherming en warmte. De jassen van Protest zijn een comfortabele, praktische en leuke keuze.

Jr T-Shirts
De Jr T-shirts van Protest hebben zijn geïnspireerd op de surf- en skatecultuur. De 100% katoenen T-shirts hebben een normale pasvorm en gaat over avontuur, rebellerende ideeën en adrenaline. Speciaal voor de waaghalzen!

Share.

Leave A Reply