Neckermann Damesmode

0

 

Goedkope damesmode bij Neckermann

Neckermann is één van de grootste modebedrijven van Nederland en België en biedt middels modecatalogi, modemailings en internet tienduizenden modeartikelen aan die binnen 24 uur kunnen worden geleverd. Neckermann biedt continu een nieuwe modecollectie die online te kopen is en staat bekend om haar koopjes en specials. Je vindt hier altijd wel iets. In Nederland is Neckermann actief sinds 1967. De eerste Nederlandse modecatalogus telde 164 bladzijden en werd verspreid in een oplage van 175.000 exemplaren. In 2006 is zij veranderd van traditioneel postorderbedrijf naar modern online modebedrijf en is nu een top online modebedrijf dat ook catalogi verstuurt. Neckermann communiceert nu veel sneller en persoonlijker met de klant.

Snelle links naar favorieten Neckermann:

Jurken & Rokken
Betaalbare Jurkjes en rokken vind je natuurlijk bij Neckermann. Heb je geen idee wat je aan moet en wil je er toch goed gekleed uitzien dan is een jurkje of een rok natuurlijk ideaal. Kort, lang of een jurk met een vrolijk gekleurde print doet het altijd goed. Klik hier voor de collectie.
Ga naar Jurken & Rokken

Blouses & Tunieken
Diverse blouses en tunieken vind je natuurlijk bij Neckermann. De collectei van Neckermann bevat vele leuke betaalbare tunieken en blouses. Van casual tot chique je kan het allemaal vinden bij Neckermann.
Ga naar Blouses & Tunieken

Broeken
Betaalbare broeken vind je natuurlijk bij Neckermann. Neckermann heeft een ruime collectie broeken van diverse betaalbare merken. Kijk zelf maar.
Ga naar Broeken

Informatie over Neckermann:

Betaalmogelijkheden:

-iDeal
-Achteraf betalen
-Automatisch betalen
-Telefonisch betalen
-Digitale Nota

Verzendkosten:

Voor dameskleding geldt een verzendtarief van € 4,99 bij levering in een Kiala Punt en € 5,99 voor thuislevering.

Leveringstijd:

Als de kleding voorradig is dan zijn de artikelen binnen 24 uur leverbaar. als je voor 21.00 uur bestelt heb je de dameskleding de volgende dag in huis.

Retourbeleid:

Je krijgt de dameskleding die je bestelt 14 dagen vrijblijvend op proef.

 

Neckermann damesmode | Neckermann dameskleding | Neckermann vrouwenmode | Neckermann vrouwenkleding

 

Share.

Leave A Reply