Meyer Mode

0

Om een goede keuze te kunnen maken uit ons aanbod grote maten damesmode is het handig om eerst te bepalen welk figuurtype u heeft. Elk figuurtype heeft sterke en minder sterke punten. Uiteraard staat uw kleding het mooist als u op een slimme manier uw sterke punten benadrukt. Bij Meyermode onderscheiden we 4 figuurtypes. Voor elk figuurtype hebben wij een persoonlijk advies. Benieuwd naar de types? Bekijk ze hier en vindt in een handomdraai de juiste garderobe die past bij uw persoonlijke stijl! Bij Meyermode shopt u gemakkelijk en snel online de damesmode die recht doet aan uw figuur. U shopt bij Meyermode bovendien altijd veilig en vertrouwd. Aan ruilen of terugsturen zijn voor u geen kosten verbonden en uw kunt uw bestelling betalen zoals u dat het liefste wilt. Shop dus uw dameskleding in grote maten online bij Meyermode en profiteer van al onze voordelen!

Broeken

De juiste broek zorgt er ook voor dat uw figuur geflatteerd wordt. Zo heeft Meyer-mode broeken met plooien aan de voorzijde zodat uw benen extra voordelig in beeld gezet worden.

Lingerie

Goede comfortabele beha’s zijn erg belangrijk vooral als je een wat grotere cupmaat heeft. Bij Meyer mode vindt jij stevige beugelbeha’s in alle maten zodat jij  niet meer gelijk je bh uitrekt zodra de dag voorbij is!

Ballerina’s

Op zoek naar tijdloze, comfortabele schoenen? Neem dan een kijkje bij het aanbod ballerina’s van Meyer-Mode.

Share.

Leave A Reply