Inspiratie voor Kerstjurkjes

0

Over een maand is het alweer kerst en je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn. Je wilt het perfecte kerstjurkje en wij van Kledingetalage geven jou de inspiratie die je nodig hebt voor dat geweldige jurkje dat je tijdens het kerstdiner aan doet. Bij ons geen standaard rood of zwart jurkje, maar echt bijzondere jurkjes.

Blushy Nude Tones

fashion-2582034_1280

Misschien niet heel voor de handliggend, maar daardoor wel heel eigentijds en bijzonder. Bij kerst denk je al gauw aan donkere tinten, maar met deze zachte roze en koraal tonen maak je juist een statement. Deze lichte kleuren passen bij veel huidskleuren en ondertonen en zorgen ervoor dat jij een statement maakt.

Navy

kerstjurkje

In plaats van zwart of rood kan een mooie kleur blauw ook zeker aankomende feestdagen. Navy is een diepere blauw tint en is vanuit de geschiedenis een koninklijke kleur. Je zou zelfs nog dieper kunnen gaan qua toon, tegen zwart aan. Het complimententeert de huid en kan zowel bij lichte, medium en donkere huidkleuren.

Split Dress

kerstjurk

Een jurk met split is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je denkt aan Kerst. Maar kerstjurkjes hoeven niet altijd doorgaans te zijn. Vandaar de split dress. Het a-symmetrische geeft de jurk net even iets spannends. Een split dress hoeft niet altijd lang te zijn en de grond te raken, maar kan ook tot net boven de knie.

Cocktail Jurk

eyes-2020511_1280

Misschien wel het meest voorkomende kerstjurkje, de cocktailjurk. Kort gerokt en toch heel classy. De cocktailjurk is nooit echt weggeweest en zal dat hij voorlopig ook niet gaan. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten en daardoor super divers. Ook de cocktailjurk hoeft niet per se altijd even lang te zijn. Soms valt hij net boven de knie en soms net eronder.

Pailletten

kerst jurk

Wat roept er nu meer kerst dan pailletten? Precies, niet zo veel. In het dagelijks leven kan het erg over de top zijn, maar met de feestdagen mag en kan dit natuurlijk prima. Op de foto rechts zie je een jurk die volledig bezet is met pailletten, maar ook met accenten kunnen pailletten je kerstjurkje echt feestelijk maken.

Dus of je nu heel neutraal wilt of juist gat uitpakken komende feestdagen, met de deze inspiratie moet je een heel eind komen.

Share.

Comments are closed.