Wennekes

0

Wennekes

Deze winkel voor wereldreizigers, modebewuste dames, slimme studenten en drukke zakenmensen. Voor de laatste trends op het gebied van koffers, tassen, schooltassen, rugzakken en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons uitgebreide assortiment ook terug in ons fysieke winkels. Wij bieden een grote collectie, zodat iedereen in onze webwinkel of in een van onze filialen kan slagen. De Winkel opende haar deuren in 1926, en inmiddels heeft ons familiebedrijf 7 vestigingen en is de vierde generatie actief binnen het bedrijf. De passie voor tassen en koffers wordt van generatie op generatie overgebracht. Wij zijn pas tevreden als de klant met een glimlach vertrekt. “If you are happy, we are happy :-)”.

 

Rugzakken
Er zijn allerlei verschillende soorten tassen op de markt, van schoudertas tot aktetas en van handtas tot rugzak. Wennekes biedt een breed assortiment rugzakken en heeft voor iedereen een geschikt exemplaar!

Zakelijk
Bekijk op uw gemak ons ruime assortiment laptoptassen en businesstassen. Ook voor mooie en degelijke aktetassen, handige business trolleys en vele andere soorten zakelijke tassen bent u aan het juiste adres. Kies de juiste business tas en maak de juiste indruk!

Reistassen
Het is eenvoudig in het vervoer, licht van gewicht en daarom dus perfect wanneer je een verre reis gaat maken of bijvoorbeeld een weekendje weg gaat met de auto. De winkel voor wereldreizigers, modebewuste dames, slimme studenten en drukke zakenmensen.

Share.

Leave A Reply