Ski outfit al bij elkaar?

0

Ik heb er alweer zin in! Eind maart is het zover. Dan ga ik weer met de girls skiën in Ischgl. Altijd hilariteit ten top en natuurlijk is wat voor ski outfit je aantrekt ook van te voren alweer het onderwerp van gesprek. Wat ga ik dit jaar nieuw kopen?

Waanzinnige softshell skibroek

Ik heb zo’n waanzinnige softshell skibroek gezien in de felle kleur roze! ja je leest het goed in knal roze. Ik zeg je kan me niet missen op de piste! Maar goed..het hangt er natuurlijk van af wanneer je gaat skiën maar zo hier en daar kan je alweer met korting leuke items scoren voor je skivakantie. Ik heb er zin in..we gaan snel nieuwe winkels aansluiten zodat je de leukste webwinkels ook voor je ski-outfit bij elkaar op KledingEtalage.nl hebt staan!

Wilma

Share.

Comments are closed.