Feestdagen Fashion Tips

0

Over drie weken is het alweer Kerst en nog geen week later al Oud & Nieuw. Wat moet je aan en waar laat jij je eigen persoonlijke stijl mee zien? In deze blog helpen we je een beetje met wat inspiratie voor de komende feestdagen. Hier lees je de beste fashion tips voor de komende feestdagen.

1_CW47_Men_How-To_D_976x1292_INT

Uniform

Met een goed pak kan je eigenlijk nooit de plank mis slaan. Het ligt wel een beetje aan wat de dresscode is of de gelegenheid waar je naartoe gaat, maar een pak kan je ook makkelijk stylen. Een driedelig pak kan erg statig en klassiek zijn, maar je kan met een donkere spijkerbroek het al snel een hele andere look geven. Of in plaats van een overhemd kan je natuurlijk ook een shirt met een leuke print er onder dragen. Een volledig pak hoeft helemaal niet saai te zijn. Er zijn steeds meer prints en patronen beschikbaar zodat je je eigen stijl kan behouden in een pak. Maak dus een goede afweging voor jezelf en maak een leuke twist met een pak.

3_CW47_Men_How-To_D_976x1292_INT

Comfort Clothes

Als je iets minder stijf wilt over komen voor de familie of vrienden kan je best een beetje comfy voor de dag komen deze feestdagen. Een sweater is misschien een beetje te veel van het goede, maar een normale spijkerbroek en een leuke trui kunnen prima. Je kan het geheel natuurlijk af maken met wat accessoires en je haar. Je hoeft dus echt niet volledig van top tot teen tot in de puntjes er verzorgd en pietje precies uit te zien, maar iets meer dan je zondagse kloffie kan ook geen kwaad. Draag vooral waar je je goed en comfortabel in voelt.

2_CW47_Men_How-To_D_976x1292_INT

Velvet

Er zijn genoeg liedjes die gaan over velvet, ook wel bekend als fluweel in Nederland. En of het nu Black Velvet of Blue Velvet wordt, het mag allemaal. Fluweel is weer helemaal terug door sterren als Harry Styles. Fluweel was al erg populair in de jaren 70 en lijkt nu toch echt z’n comeback te maken. Het is totaal iets anders dan de meeste pakken die je tegenwoordig ziet en daardoor maak je echt een statement.

Mocht je nog niet genoeg inspiratie hebben voor de komende feestdagen? Hou ons dan goed in de gaten.

Share.

Comments are closed.