Fashionmania

0

Fashionmania voor alle modeliefhebbers

FashionMania brengt mode volgens de trends van nu, van hippe basics tot bijzondere items. Webwinkel FashionMania is onlangs overgenomen. Het nieuwe team zorgt voor een frisse wind en zet de winkel opnieuw op de kaart. Met kleding volgens de trends van nu, maar net even anders dan bij de grote ketens. En met een mooie uitbreiding naar kinder- en herenkleding in het verschiet.FashionMania is dé online shop voor fashion addicts. De collectie bestaat uit onmisbare basics, bijzondere items en hippe accessoires van merken als LA Sisters, Sixth June en Eight Paris. Nu nog alleen voor dames, maar vanaf eind 2017 ook voor heren en kinderen. Van kleding tot en met accessoires, allemaal voor een zacht prijsje. Perfect om je kledingkast het hele jaar door te blijven updaten. “In fashion there’s never a dull moment”. Met een snel wisselende collectie boordevol betaalbare topitems, die je elke dag weer anders kunt stylen, kun je jouw kledingstijl continue updaten en verfijnen. Zonder dat je bankrekening onder je stijlobsessie lijdt. Het team van FashionMania is altijd op zoek naar de leukste items. Ze doen inspiratie op in binnen- en buitenland in de bekende modesteden, maar ook bij de grote labels en modebloggers. Alleen de meest hippe en exclusieve items halen de webwinkel, waarin verschillende stijlen samenkomen.

 

La sisters

Een paar jaar geleden heeft Fashionmania besloten de passie om te zetten in een carrière. In plaats van gewoon winkelen de kleren die we vonden, hebben we nu het ontwerpen van hun eigen modelijn. Dit merk is bekend van Instagram en doet ons ergens denken aan the Kardashians.

 

Jurken en Rokken

Een jurk heeft iedere Fashionista in haar garderobe. Jurken in allerlei varianten en verschillen kleuren. Voor ieder seizoen en natuurlijk voor iedere gelegenheid die ene jurk wat heerlijk zit of wat de perfecte look creëert. Een dress to impres!

 

 

Broeken

De pasvormen bij Fashionmania zijn perfect en een goede broek is werkelijk een echte aanwinst voor jouw garderobe. De basis van jouw lookje begint met de juiste broek. Bij fashionmania.nl vind je broeken die een statement uitstralen.

Share.

Leave A Reply