De herfst is pas halverwege maar de winter ligt alweer op de loer. Sta je elke dag weer voor je kast met de vraag wat je aan moet? Hier vind je dé fashion trends van de winter 2017-2018.

DENIM ON DENIM ON DENIM

denim-2778432

Spijkerstof lijkt niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. We hebben gemiddeld acht paar jeans in onze kast hangen en naast spijkerbroeken zijn er natuurlijk nog veel meer kledingstukken gemaakt van deze stoere stof. Denk eens aan de spijkerjasjes die in de jaren 80 een grote trend waren. Ze mogen weer en nu zelfs gecombineerd met andere denim kledingstukken. Denim op denim is weer helemaal terug van weggeweest en wij houden er van.

SCHOUDERVULLING

girl-1848943_1920

We blijven nog even in de jaren 80 sferen, want schoudervullingen zijn de look voor deze winter. In een blazer, trenchcoat of zelfs een leuke top. De vrouw mag power uitstralen en dat doe je zeker met een goede schoudervulling. Of je nu echt prominente schoudervullingen draagt of iets subtieler maakt niet zoveel uit, maar de powervrouw mag opstaan deze winter.

LUIPAARDPRINT

cloth-646284_1920

Een tikkeltje ordinair maar daardoor niet minder leuk, de luipaardprint. Je hebt al snel een Nel Veerkamp-feeling met deze print, maar het mag echt deze winter. Ga all-out of hou het ingetoomd met bijvoorbeeld een pump of creeper met luipaardprint.

BLAUW/ZWART

fashion-2015-12-black-blue-dress-main

Naast prints en textiel kan je ook met kleuren veel kanten op deze winter. De combinatie blauw en zwart heb je waarschijnlijk zelf al in je kast hangen en mag je deze winter dus ook regelmatig dragen. Vooral navy en indigo mogen gecombineerd worden met zwart. Maak het klassiek en stijvol of juist edgy en grungy.

LAMÉ

lame-fabric-ke
Een bijzondere stof die je misschien niet vaak ziet of in je eigen kast al hebt is lamé. Een vaak elastische stof geweven met een metaalkleurige draad. Vaak wordt lamé gebruikt in avondjurken als cape of body. Combineer lamé met basics en maak het niet te bont qua kleuren of je lamé look wordt al snel lame.

Er mag weer veel deze winter dus leef je vooral uit en kies iets wat past bij jouw persoonlijkheid. Een zelfverzekerde vrouw is een sexy vrouw. Vind wat bij je past en draag het met vertrouwen.

Share.

Comments are closed.