Esprit

0

"We want to make you feel good to look good"

Esprit biedt al sinds 1968 kwaliteits kleding aan op internationaal level. Esprit is opgericht in San Francisco, door Susie en Doug Tompkins en de zonnige Californische levenshouding is terug te vinden in de kleding.

Esprit staat bekend om zijn ongedwongen stijl, authenticiteit en een easy-going leven. Ook word de kleding op een verantwoordelijke manier gemaakt en staan zij bekend om hun duurzaamheid. Esprit heeft de ambitie om uit te groeien tot het beste casual fashion brand met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en vormen. Voor elk kledingstuk besteedt Esprit maximale aandacht aan de selectie van stof, pasvorm en perfecte kwaliteit. De “Esprit de corps” van het bedrijf weerspiegelt een positieve en zorgzame levenshouding, waarin echte mensen, verbondenheid en samenzijn gevierd worden volgens de lijfspreuk: “We want to make you feel good to look good”.

 

Esprit Loves

Esprit zet voor jou elke week de leukste trends op een rij. Daarnaast maken zij een selectie van de items die hun persoonlijke favorieten zijn. Zo kun je niet alleen de nieuwste producten kopen maar ook lekker veel inspiratie op doen! Zo kun jij een beetje afkijken van hoe de outfits worden gedragen zodat het och net wat spannender wordt dan een combinatie waar je normaal voor zou gaan. Ben jij nu benieuwd geworden? Kijk dan snel op de website van Esprit door hieronder te op de paarse knop te klikken!

Zet de bloemetjes maar buiten

De lente komt eraan en dat betekend dat we weer volop flower power mogen kunnen gaan dragen. Of het nu donkere mesh jurkjes zijn met herftige bloemen vibes, of de typische zwierige fleurige zomerjurkjes. Bij Esprit zie jij hoe het op verschillende manieren kan worden gedragen. Voor lente en ook alvast voor de zomer. 

Casual en toch zakelijk

Esprit staat bekend om zijn nonchalante en relaxte stijl. Zelfs als jij op zoek bent naar business wear vindt Esprit toch nog een manier om het allemaal wat losser te maken. En dit is ook fijn voor jezelf. Neem het leven niet al te serieus maar zie er toch uit dat mensen jou wel serieus genoeg nemen! Neem snel een kijkje en klik op de paarse knop hieronder!

Share.

Comments are closed.