Desigual

0

Desigual

Desigual is opgericht in 1984. Vanaf dat moment hebben ze continu positivisme, creativiteit, en bovenal, plezier willen uitstralen. Iedereen heeft iets unieks en origineels, en dat is hun inspiratie. Zij creëren geen mode. Zij creëren emoties, creatieve en vrijheid is wat ons onderscheidt. Ze ontwerpen unieke kleding voor een ieder. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona en zijn hier en in meer dan 100 verschillende landen actief. Gedurfd, enthousiast, en ze blijven dromen!

 

Schoenen


Dit seizoen ligt de stad aan je voeten. Verken nieuwe horizonten, voel je lekker en stap het leven spetterend tegemoet met de nieuwe collectie aan schoenen. Mis de verrassende prints en verzorgde afwerkingen niet! Je ziet het Spaanse design terug komen waardoor je hoe dan ook al zin krijgt om in de zon te wandelen. 

 

Jassen

Als jij eens lekker wilt opvallen en toch elke outfit afmaakt met een van de warme jassen van Desigual ben je hier aan het juiste adres. De jassen zijn super mooi afgewerkt, van hoge kwaliteit en toch orgineel en eens wat anders. Jij bent in ieder geval geen muurbloempje, en hij geeft hoe dan ook de meest basic outfit wat flair! Kijk snel bij de jassen van Desigual!

 

Nieuw!

Desigual staat bekend om zijn eigenzinnige stijl. Het is tegendraads, vrolijk, bijzonder en vaak zijn de kledingstukken al kunst op zich. De prints lijken vaak geïnspireerd te zijn door Aziatische bloemenprints, maar altijd wel met de Spaanse ondertoon die zichtbaar is. Kijk snel naar de nieuwste creaties van Desigual!

 

Share.

Leave A Reply