De Strandhanddoek

0

 

De Strandhanddoek

De strandhanddoek is een dubbelzijdig strandlaken met aan de ene kant een dunne Kikoy doek (100% katoen) en aan de andere kant een badstof badhanddoek (65% polyester en 35% katoen). In de badstof handdoek zit een zakje dat kan worden afgesloten met klittenband, heel handig voor het opbergen van telefoon, sleutels of geld. In het zakje is ook het was etiket mee gestikt. Zie voor alle maten en kleuren het gehele assortiment. De Kikoy is een 100% katoen geweven doek en komt uit Afrika. De kikoy heeft een lange traditie. Oorspronkelijk werd de kikoy als kledingstuk gedragen door mannen. Arabische handelslieden introduceerden de kikoy aan de kust van Kenia en Tanzania.  Zij droegen liever een kikoy dan een pantalon, heel begrijpelijk in de warmte en vochtigheid in deze streken.

Ga nu naar de webshop van De Strandhanddoek

Snelle links naar favorieten De Strandhanddoek:

De Original
Groot genoeg om er op te kunnen liggen, snel droog in de zon of sauna en dankzij de prachtig gekleurde Kikoy doek ideaal om even om te slaan als een pareo.
Ga naar De Original van De Strandhanddoek

De Shopper
De shopper is de zomer tas ! te gebruiken op het strand, voor een middagje winkelen, je handbagage tas of bijv. je yogatas.
Ga naar De Shopper van De Strand handdoek[

De Beach Bag
Dit ontwerp is speciaal gemaakt voor al die mensen die uni mooier dan een tas met een print, een tijdloos model, die mannen ook heel leuk vinden om te dragen.
Ga naar De Beach Bag van De Strand handdoek[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Informatie over De Strandhanddoek:

De Strandhanddoek Original | De Strandhanddoek Shopper | De beste Strandhanddoeken

 

Share.

Leave A Reply