Christine le Duc Lingerie

0

Lingerie winkel erotische lingerie

De winkels van Christine le Duc hebben een open uitstraling en de ruime keuze van een speciaalzaak in erotischeartikelen. Het assortiment bestaat onder meer uit een uitgebreide collectie DVD’s, sexy lingerie en toys (speeltjes). De winkels kenmerken zich door winkelen in een aangename omgeving met integer en deskundig personeel. Behalve dat ClD een spannende winkel is waar je van alles kan vinden, is er ook een echte club: Club le Duc. Club le Duc is de plek waar onze leden en klanten op de hoogte blijven van de scherpste aanbiedingen, de nieuwste speeltjes, ondeugende lingeriesets en erotische tips! Christine le Duc is één van de grootste aanbieders binnen de erotiekbranche in Nederland en is sinds kort onderdeel van het Beate Uhse concern. Christine le Duc heeft 33 filialen verspreid over Nederland én een webwinkel.

 

Jarretels


Christine Le Duc staat niet alleen bekend om de mooie voorgevormde bh’s. Naast de uitdagende lingerie kun je ook hele mooie jarretels vinden om jouw setje helemaal af te maken voor welke gelegenheid dan ook! 

Jurken

Op zoek naar een hele sexy jurk? Christine Le Duc biedt naast spannende lingerie ook mode aan. Zo kun jij voor thuis, een feestje of voor welke gelegenheid dan ook. Neem snel een kijkje bij de uitgebreide collectie.

BH Setjes


De allermooiste setjes vindt je natuurlijk bij Christine le  Duc. Als jij hier niet slaagt voor iets moois, spannends of sexies, weten wij het ook niet meer! Kijk snel naar hun breed assortiment!

Share.

Leave A Reply