Brunotti

0

Brunotti sportkleding

Brunotti een merk voor alle boardsports sinds 1979. Boardsports is voor ons, over het plezier en het delen van momenten van vreugde. Wij willen alle disciplines van boardsports toegankelijk maken voor iedereen door het aanbieden van 100% authentiek & technische producten. Brunotti ontwikkelt hardware voor elke boardsport (RDP), sport kleding (sneeuw en strand) en een functioneel mode-collectie (NMTC). Maar ook ondergoed en accessoires zoals zonnebrillen, helmen, snow goggles, tassen en schoenen.

Jassen
Ben jij op zoek naar een lekker warme winterjas of liever een jas die je tijdens de warmere dagen kunt dragen? Wij hebben een brede range aan mooie jassen voor heren. Van dikke wintersport jassen, soft shell jassen, vesten en ook hippe zomerjassen. Het contrast tussen de seizoenen wordt steeds kleiner. Om in te spelen op deze vervaging van de weersomstandigheden zijn onze producten all seasons all year long verkrijgbaar.

Ski Helmen
Keep it safe & warm! Het dragen van een skihelm is enorm belangrijk. Het is erg verstandig want je kan hard neerkomen op de piste. Onze skihelmen en skibrillen voor dames zijn niet alleen trendy, maar ook heel functioneel. We maken gebruik van lichtgewicht materialen. De skihelmen kunnen worden aangepast aan jouw hoofd voor optimale bescherming en draagcomfort.

Supboards

It’s time to grab your Stand Up Paddle board and go on some adventure. Het is weer zomer en dat betekent: zon, zee, strand, golven en SUPpen. Zorg dat je surfboards en wetsuits in orde zijn en neem je vrienden mee naar het water, because SUPseason is on!

Share.

Leave A Reply