Boohoo

0

Boohoo opende zijn duren in 2006 en is sindsdien niet meer klein te krijgen. Het is een internationaal merk dat altijd bezig is met het updaten van hun producten op het gebied van beauty, mode en andere trends in film, muziek, en inspiratie. Ze bieden hun klanten elke dag wel meer dan 100 nieuwe producten aan en dat allemaal voor een hele schappelijke prijs. Hiermee herkennen zij de individualiteit van hun klanten, de kleding is uniek en dat wordt omarmt. Het is modieus maar ook fun. Boohoo is voor jonge vrouwen in alle soorten en maten. Zo richten zij zich ook op curvy vrouwen. Boohoo’s filosofie is dan ook het leven of mode niet te serieus nemen. Zij zijn het merk als jij op zoek bent naar dat ene jurkje voor een feestje of een LA geïnspireerde style. 

Night out outfits!

Boohoo heeft allerlei leuke avond outfits voor elk feestje. Of het nu voor een avond heel hard dansen in een club is, of ene jurkje voor een meer gekleedde gelegenheid zoals een bruiloft of een werkgerelateerde borrel. Neem snel een kijkje bij hun collectie aan jurkjes.

Elke dag de nieuwste trends!

Boohoo heeft elke dag wel meer dan 100 producten die worden toegevoegd aan de website. Zij zijn dag en nacht bezig om op de hoogte te blijven van de aller nieuwste trends. Doordat zij ook erg actief op Instagram zijn, vind jij de nieuwste hits die onder beroemdheden worden gedragen voor een hele schappelijke prijs bij Boohoo!

Alle soorten en maten! 

Boohoo bedoeld ook echt fashion for all girls! Zo kun jij de kleding van Boohoo filteren op ‘Curvy’, ‘Tall’ en ‘Petite’. Als jij een wat lastigere maat hebt is het dus heel fijn om die specifieke items op jouw maat te kunnen aanpassen! Zo kun jij ook alle nieuwste trends gewoon vinden in jouw maat bij Boohoo!

Share.

Comments are closed.