Het Bomberjack

0

Het Bomberjack
Hij is weer helemaal terug! het bomberjack is hot op dit moment. Volgens mij was dit jack ook helemaal hip in de jaren negentig bij gabbers maar anno 2016 is hij weer helemaal terug van weggeweest. Alle fashion bloggers hebben hem natuurlijk allang ontdekt en mixen en matchen er rustig op los met een jeans tot en met plooirokje met stoere bikerboots. Het bomberjack is er in diverse stijlen, kleuren en prints zodat je er alle kanten mee op kan.

Historie
Wist je dat het bomberjack van oorsprong een pilotenjack is dat speciaal voor de piloten van de Amerikaans luchtmacht en de Amerikaanse marine gemaakt is. Dat was in de jaren ’50 en ’60. In die tijd waren er ook niet al te veel smaken. Olijfgroen en zwart.

Wat style tips:
Bomberjack op een jeans
Bomberjacks heb je echt in vele kleuren maar een mooi pastelkleurige bomberjack draag je op een lichte broek of jeans. Doordat je het matcht op lichte kleuren springt het jack er nog sterker uit. Een paar stoere sneakers eronder en jij hebt de casual look voor de zomer te pakken!

Bomberjack op een rok.
Ja echt, je kan hem ook goed op een lange/maxi rok of een plooi rokje dragen. Het maakt vrouwelijke rokjes meteen een stuk stoerder.

Wilma

Share.

Comments are closed.