Asos

0

Asos is in een korte tijd een heus fenomeen geworden en heeft zijn stempel op de hedendaagse mode gezet. Het richt zich voornamelijk op 20-somethings en is biedt een over het algemeen vrij edgy stijl aan zijn consumenten. De blog, inspiratie en verschillende merken die lopen van vintage tot designer, maakt Asos tot een ware gemeenschap. Je kunt er wel meer dan 80,000 verschillende merken vinden, waaronder hun eigen huismerk. Het merk is erg innovatief en kijkt erg naar de toekomst van mode. De webshop is ontzettend groot dus laten wij nou onze favorieten voor jou op een rijtje hebben gezet!

|New in!

Alle nieuwste en mooiste trends staan voor jou allemaal verzameld op Asos.nl. Van outlet, de duurdere merken, Asos’s eigen huismerk en de kleinste online webshops. Deze vind jij allemaal bij ‘New In’. Er is elke dag wel weer wat toegevoegd, zo ben jij altijd op de hoogte van de allernieuwste mode items!

Outlet

De aller mooiste merken van hoge kwaliteit vind jij voor een mooie prijs bij Asos! Zo kun jij toch nog die mooie jurk, pantalon of jasje scoren ondanks dat je hem in eerste instantie misschien te duur vond! Het mooiste is nog dat dit bijna dagelijks wordt uitgebreid. Kijk dus eerst bij de outlet voordat je ergens de volle mep ervoor betaald!

Vintage

De aller leukste vintage items vind jij bij Asos Vintage marketplace. In tgenstelling tot andere vintage winkeltjes lijk je bij Asos altijd wel te kunnen slagen. Deze online vintage winkeltjes hebben namelijk de allermooiste producten en komen vanuit de hele wereld. Zo scoor jij pas een echt uniek kledingstuk en kun jij je zoektocht naar dat ene item online uitbreiden in plaats van hele vintage marktjes te moeten afstruinen! 

Share.

Comments are closed.