Modeblog

De mode blog van KledingEtalage

We zoeken voor jou de leukste trends, de leukste webwinkels en concepten. We bloggen wat we zien en wat de laatste modetrends zijn. Zodat ook jij je fantastisch kunt kleden, je de complimenten krijgt ? en andere vrouwen joú om tips vragen. Het mooiste is als je ziet dat andere vrouwen zich aan jou gaan spiegelen met hun kleding en proberen dezelfde dingen te doen. Bij KledingEtalage geven we je veel tips waarmee je leuke ideeën opdoet om te gaan shoppen. Een mode tip blijft een tip, dus misschien past de ene tip beter bij jou dan de andere. Maakt niet uit, volgende week is er een nieuwe tip. Veel shop plezier en wij hopen dat je mooie kleding aankopen zult doen.

Eindelijk live met onze nieuwe site!

Soms lijken dingen simpel maar blijkt het dan toch wat minder simpel te zijn. Het kost altijd meer tijd dan je denkt. Maar wij zijn blij! We zijn live met KledingEtalage.nl!! hier gaan wij voor jou alle leuke en bekende mode winkels bij elkaar zetten zodat je een lekker overzicht hebt van alle webwinkels. Je kan het zien als een soort van startpagina.. lekker overzichtelijk en ook nog de leukste bij elkaar gezet. Niet meer zoeken dus. Uiteraard zijn we nog niet klaar..we hebben de eerste webwinkels nu live gezet en dat moet natuurlijk groeien.. je wilt immers een compleet overzicht en niet een paar winkels. Daar gaan wij de komende tijd hard aan werken! Maar dat niet alleen. KledingEtalage.nl gaat ook op zoek voor jou naar juist die specifieke winkels die op het internet verspeid staan. Zoals een overzicht van winkels met grote maten. Of op zoek naar juist die kleine bijzondere winkels waar je niet de standaard producten kan kopen maar net dat ene
leuke zijden blouseje. Kortom nog veel werk aan de winkel dat weten we maar het begin is er!

Heb jij voor ons suggesties van leuke winkels of heb je er zelf een en wil je je graag aanmelden om bij ons op de site te staan dat vinden wij leuk! Dus kom maar op met al jullie suggesties en/opmerkingen!
Mail naar info@kledingetalage.nl

1 2