indeSHOP Accessoires

1

Bijzondere indeSHOP accessoires

indeSHOP is de leukste webwinkel met bijzondere indeSHOP accessoires. Voor hem en voor haar, en zowel voor jezelf of als bijzonder cadeau. Bij indeSHOP vind je allerlei speciale IndeShop accessoires zoals trendy creditcardhouders, hippe horloges, waterdichte rugtassen, gerecyclede schoudertassen en coole headwear. Bij indeSHOP vind je een mooie combinatie van bekende merken en onbekende merken. Bijvoorbeeld portemonees die heel hip zijn in Australië. Bij indeSHOP vind je alleen originele merken met 2 jaar garantie. Kwaliteit staat voorop en dat merk je aan de indeSHOP accessoires wanneer je ze in je handen hebt.
Ga naar de online winkel van indeSHOP!

Snelle links naar favorieten indeSHOP:

indeshop

Creditcardhouders
indeSHOP is marktleider op het gebied van creditcardhouders. indeSHOP heeft van 15 merken het gehele assortiment op voorraad. Metaal, leer of kunststof? Voor elke gelegenheid is er wel een creditcardhouder.
Ga naar Creditcardhouders van indeSHOP

indeshop

Ecologische tassen
Schoudertassen gemaakt van gerecyclede brandweerslang. Of messengers van theezakken. Of wat denk je van een reistas gemaakt van Spaanse canvas reclame banieren? Bij indeSHOP vind je allerlei bijzondere ecotassen.
Ga naar Ecotassen van indeSHOP

indeshop

Waterdichte tassen
Ook voor waterdichte tassen ben je bij indeSHOP aan het juiste adres. Zo heeft indeSHOP rugzakken, zakken en duffels van kwaliteitsmerken zoals Overboard, Ortlieb en Sea to Summit.
Ga naar Waterdichte tassen van indeSHOP

Informatie over indeSHOP :

Betaalmogelijkheden:

-iDeal
-PayPal

-Creditcard

-Achteraf betalen
-Bankoverschrijving

Verzendkosten:

IndeShop rekent geen verzendkosten.

Leveringstijd:

Bestellingen die voor 17.00 uur worden geplaatst worden de volgende werkdag bezorgd.

Retourbeleid:

Mochten je accessoires nou tegenvallen dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst je accessoires gratis retour zenden.

indeSHOP accessoires | indeSHOP mode accessoires | indeSHOP heren accessoires | indeSHOP dames accessoires

Share.

1 reactie

  1. Wat een leuke accessoires vind je bij IndeShop! Ik zocht een mannelijke tas als cadeau en vond een tas van Feuerwear. Die werd zeker op prijs gesteld!

Leave A Reply