Desigual

0

Desigual

Desigual is opgericht in 1984. Vanaf dat moment hebben ze continu positivisme, creativiteit, en bovenal, plezier willen uitstralen. Iedereen heeft iets unieks en origineels, en dat is hun inspiratie. Zij creëren geen mode. Zij creëren emoties, creatieve en vrijheid is wat ons onderscheidt. Ze ontwerpen unieke kleding voor een ieder. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona en zijn hier en in meer dan 100 verschillende landen actief. Gedurfd, enthousiast, en ze blijven dromen!

Ga nu naar de wenshop van Desigual

Snelle links naar favorieten Desigual:

laarsjes

Enkellaarsjes

Deze herfst/winter ligt de stad aan je voeten. Verken nieuwe horizonten, voel je lekker en stap het leven spetterend tegemoet met de Yes!-collectie (regen)laarzen. Mis de verrassende prints en verzorgde afwerkingen niet!
Ga naar Enkellaarsjes van Desigual

Tassen

Dames Tassen

Nieuwe materialen en vormen voor elke gelegenheid (zoals een shoppertas die om te vormen is tot een supertrendy tas), een zeer verzorgde afwerking en verrassende details. De tassen uit de herfst-wintercollectie 2017 willen je verleiden
Ga naar Dames Jassen van Disgual

sjaal

Dames Sjaals

Fleur je look op met onze originele damessjaals en foulards. Ze zijn heerlijk zacht, licht, met makkelijk te combineren kleuren en ze barsten van het leven, helemaal in de stijl van Desigual. Pas maar op, als je ze aanraakt, ben je verkocht!
Ga naar Dames Sjaals van Disgual

Informatie over Desigual:

Desigual Kleding | Desigual Tassen | Desigual Dames | Desigual Sjaals | Desigual Enkellaarsjes 

Share.

Leave A Reply