Duifhuizen Tassen & Koffers

0

Duifhuizen

Bij Duifhuizen kun je altijd terecht voor leuke tassen en koffers, voor elke gelegenheid. Duifhuizen heeft honderden merken tassen en koffers en het zou verrassend zijn als je bij Duifhuizen niet slaagt bij je zoektocht naar een geschikte tas. Of het nu een rugzak voor school is, of een koffer voor een zakenreis, Duifhuizen heeft het. Ook voor trends en mode artikelen kun je bij Duifhuizen terecht. Ook heeft Duifhuizen een ruime collectie klein lederwaren, zoals portemonnees. Damestassen zijn wel het focusproduct van Duifhuizen, daar hebben ze er duizenden van.

Ga nu snel naar de webwinkel van Duifhuizen!

Snelle links naar favorieten Duifhuizen:

Duifhuizen-trolly

Koffers
Het nummer 1 accessoire voor op reis is altijd een koffer. Tijdens het vliegen is het belangrijk dat je koffer tegen een stootje kan. Wil jij een duurzame maar ook vooral stijlvolle koffer?

Ga naar koffers van Duifhuizen

D3

Schooltassen
Begin jouw schooljaar goed met de juiste schooltas. Ga je graag stijlvol naar school, dan kun je kiezen voor een shopper. Een stoere touch aan je schooloutfit geef je door een robuuste leren tas. Selecteer je wensen en bekijk de geschikte tassen voor jou!
Ga naar Schooltassen van Duifhuizen

D2

Portemonees

Portemonnees zijn te koop in soorten en maten. Voor veel ruimte kun je het beste kijken bij de overslagportemonnees of ritsportemonnees. Liever een model dat in de broekzak past? Neem dan een kijkje bij de Billfolds of pasjeshouders.
Ga naar Portemonnees van Duifhuizen

Duifhuizen Tassen en Koffers | Tassen van Duifhuizen | Duifhuizen Tassen | Koffers Duifhuizen

Share.

Leave A Reply