Bagz4you

0

Bagz4you

Bagz4you B.V. is een familiebedrijf, gevestigd te Dordrecht en opgericht in september 2012. Wij zijn een web shop, gespecialiseerd in stijlvolle lederen dames- en heren tassen en accessoires, die we voornamelijk uit Italië importeren. Wij zijn altijd op zoek naar kleine pelletterie in de buurt van Florence.  Zoek je een modieuze tas, schooltas, business tas of portemonnee, in welke vorm of kleur dan ook, dan ben je bij ons op het juiste adres! Daar wij graag werken met unieke lederen tassen, ben je er van verzekerd dat niet iedereen dezelfde tas heeft. Ons assortiment wisselt dan ook snel. Het volgen van de laatste trends en een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding zijn onze speerpunten, naast de persoonlijke klantenserivce. Kortom voor echt leder en design moet je bij ons zijn…

Ga nu naar de webshop van Bagz4you

Snelle links naar favorieten Succubus:

4d2

Damestassen
De mooiste damestassen vindt je hier. Een tas is niet zomaar een accessoire voor een vrouw, daar moet je leven in. Vind nu jou perfecte tas.
Ga naar damestassen op Bagz4you!

4h

Herentassen
Ook voor mannen kan de tas een belangrijk accessoire zijn. Neem nu alles mee op reis. Bekijk ons aanbod en vind de tas die bij jou past.
Ga naar herentassen op Bagz4you!

4d

Designertassen
Wil jij ook is een keer iets anders dan die tassen die iedereen al heeft? Bekijk dan nu ons aanbod en laat iedereen verstelt staan.
Ga naar designertassen op Bagz4you!

Informatie over Bagz4you:

Bagz4you | Bags4you Damestassen | Bagz4you Herentassen | Bagz4you Designertassen

Share.

Leave A Reply